fokus.ku.dk

Tilbud til gymnasiet og grundskolen

Vektorfunktioner i spil – hent gratis undervisningsmateriale

Vektorfunktioner i spil – hent gratis undervisningsmateriale

Projektet Dataekspeditioner ved Datalogisk Institut, Københavns Universitet har i samarbejde med gymnasielærere udviklet informatikinspirerede undervisningsforløb til ungdomsuddannelserne, der tager udgangspunkt i virkelige problemstillinger. Med forløbene kan du tilgodese lærerplanernes krav om brug af data og digitale værktøjer.

Læs mere, og find undervisningsmaterialet her

Om undervisningsforløbet
Forløbets formål er at understøtte elevernes grafiske forståelse af vektorfunktioner med fokus på den dynamiske betydning af parameteren i parameterfremstillinger af vektorfunktioner. Næsten alle aktiviteter indeholder en interaktiv simulering, som eleverne skal undersøge med henblik på at forstå, hvordan vektorfunktioner kan bruges til at modellere bevægelse, f.eks. i computerspil.

Forløbet introducerer vektorfunktioner med fokus på, at eleverne skal kunne “løse problemer baseret på en analytisk beskrivelse af geometriske figurer med anvendelse af vektorfunktioner”.

Forløbet introducere vektorfunktioner med fokus på det “grafiske forløb af banekurver”, herunder hastighedsvektoren som udgangspunkt for tangentbestemmelse for vektorfunktioner.

Praktisk info

Online
Gymnasie
Matematik
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Datalogisk Institut
logo footer

Tilmelding til Vektorfunktioner i spil – hent gratis undervisningsmateriale

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk