Forskning og formidling – Center for Angst

Center for Angst udfører derfor grund- og behandlingsforskning på et højt internationalt niveau. Resultaterne udgives i tidsskrifter og bøger, som kan findes under CfAs publikationsliste. Samtidigt, mener vi, at det er vigtigt, at vores viden kommer borgerne i Danmark til gode. Derfor laver vi formidlende aktiviteter, som du kan læse om på hjemmesiden. Nedenfor kan du også finde Center for Angsts nyeste fund, som vi har beskrevet på dansk.

Herunder følger et udsnit af de artikler man kan finde på Center for Angst:

Søren Hedegaard Sørensen
shs@samf.ku.dk