fokus.ku.dk

Tilbud til gymnasiet og grundskolen

BIG DATA – vores digitale fodspor

BIG DATA – vores digitale fodspor

BIG DATA: Vores digitale fodspor er undervisningsmateriale, der sætter fokus på digital dannelse, det digitaliserede samfund og de udfordringer samt muligheder, det giver os som mennesker.
Materialet er målrettet undervisning i samfundsfag A & B, men kan også tænkes ind i undervisningen i dansk, informationsteknologi eller filosofi.

Stort set alt, hvad vi foretager os i dag, efterlader digitale fodspor. Når du går på Instagram, låner bøger på biblioteket, får en vaccine eller sågar går helt almindeligt rundt på gaden med en tændt mobil i lommen.

Undervisningsmaterialet “BIG DATA: Vores digitale fodspor” består af 2 elevhæfter og tre film samt lærervejledning, hvor du skal arbejde med, hvordan Big Data påvirker samfundet og vores identitetsskabelse. Du vil få en fornemmelse for, at der bliver indsamlet meget store mængder oplysninger om os, hvad dataen eksempelvis bruges til samt hvad dine rettigheder er – og hvilke fordele og udfordringer, der er ved at færdes i en digitaliseret verden.

Find materialet her:

https://www.digitalefodspor.dk/

Praktisk info

Online
Gymnasie
Kommunikation og it, Samfundsfag
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Det Humanistiske Fakultet
logo footer

Tilmelding til BIG DATA – vores digitale fodspor

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk