FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

BIG DATA – vores digitale fodspor

BIG DATA – vores digitale fodspor

BIG DATA: Vores digitale fodspor er undervisningsmateriale, der sætter fokus på digital dannelse, det digitaliserede samfund og de udfordringer samt muligheder, det giver os som mennesker.

Stort set alt, hvad vi foretager os i dag, efterlader digitale fodspor. Når du går på Instagram, låner bøger på biblioteket, får en vaccine eller sågar går helt almindeligt rundt på gaden med en tændt mobil i lommen.

Undervisningsmaterialet “BIG DATA: Vores digitale fodspor” består af 2 elevhæfter og tre film, hvor du skal arbejde med, hvordan Big Data påvirker samfundet og vores identitetsskabelse. Du vil få en fornemmelse for, at der bliver indsamlet meget store mængder oplysninger om os, hvad dataen eksempelvis bruges til samt hvad dine rettigheder er – og hvilke fordele og udfordringer, der er ved at færdes i en digitaliseret verden.

Praktisk info

Show
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Det Humanistiske Fakultet
studerendeforendag@hum.ku.dk
logo footer

Tilmelding til BIG DATA – vores digitale fodspor

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.