“Ondt i huden” – SRP-projekt

Hvornår?

Hvert år tilbyder Kemisk Institut tre dage i laboratoriet til dit SRP. SRP-dagene gennemføres i 2023 i dagene onsdag 1/2-2023, torsdag 2/2-2023 of fredag 3/2-23-2023. Alle tre dage fra 9-17.

Hvad?

Kemisk Institut udbyder en række laboratorieøvelser, der indeholder både syntese og analyse. Alle vore SRP-projekter kan kombineres med fysik. Flere har været koblet til biologi og historie mens et enkelt har et stærkt matematik aspekt. Men også mange andre fag kan trækkes ind i projekterne.

Over tre dage får du mulighed for selv at fremstille en kemisk forbindelse i vores laboratorier. Ved at analyserer dit produkt på vores avancerede massespektrometri, C- og H-NMR samt elementaranalyse-apparater kan du kombinere projektet med fysik.

Hvordan?

Du skal ansøge om at skrive SRP på Kemisk Institut.
Tilmeldingen til 2023 åbner 14/11-2022 og lukker 16/12-2022.

Tilmelding på denne hjemmeside: https://www.ki.ku.dk/besoeg/studieretning/

Ondt i huden

(kemi- biologi/ Kemi-fysik) Når hvepse, myg eller bier stikker, er det skønt med en salve, der kan bedøve det ømme sted. Det aktive stof i de fleste lokalbedøvende midler hedder Lidokain. Prøv at syntetisere stoffet, og analyser, om du har lavet et rent aktivstof til din lokalbedøvende salve.

fokussupport@adm.ku.dk

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til de enkelte tilbud, så skriv direkte til arrangøren.

Du finder kontaktinformationen under det enkelte tilbud.

Tilmelding til “Ondt i huden” – SRP-projekt

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.