FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Oplev livet som universitetsstuderende i 3 dage

Oplev livet som universitetsstuderende i 3 dage

Studiemiljø, faglige forudsætninger, sociale aktiviteter og selve dét at studere kan ikke beskrives, men skal opleves. Som 3.g’er eller færdig student kan du prøve en tre dages praktikperiode som studerende på en af disse uddannelser på KU: Biokemibiologi, bioteknologi, datalogifarmaciforsikringsmatematikfysiske fagfødevare og ernæringgeografigeologi-geosciencehave- og parkingeniørhusdyrvidenskabjordbrugsøkonomikemilandskabsarkitekturmatematikmatematik-økonominanoscience, naturressourcerpsykologiskov og landskabsingeniørsociologisundhed og informatik og økonomi. Eller engelsk, lingvistikmellemøstens sprog og samfund og retorik, som er en del af et samlet tilbud.

Under praktikopholdet følger du et specielt tilrettelagt program, som byder på masser af faglig inspiration. Du får prøvet livet som studerende ved at følge forelæsninger og deltage i praktisk og teoretisk holdundervisning.

Studiepraktikopholdet giver dig også en unik mulighed for at opleve studie miljøet og stille spørgsmål til både studerende og undervisere om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.

Hold dig orienteret på studiepraktik.nu.

Studiepraktikken er onsdag-fredag i uge 43 og tilmelding foregår på studiepraktik.nu

Praktisk info

Københavns Universitet
Gymnasie
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.
fokussupport@adm.ku.dk

WEB

Om websitet

Cookies og privatlivspolitik

Tilgængelighed

Kontakt

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til de enkelte tilbud, så skriv direkte til arrangøren.

Du finder kontaktinformationen under det enkelte tilbud.

logo footer

Tilmelding til Oplev livet som universitetsstuderende i 3 dage

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.