FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Studerende for en dag: dansk

Studerende for en dag: dansk

Vil du være redaktør, underviser, kommunikationsrådgiver, SoMe-Manager, skribent eller en af de andre mange muligheder, du har med en uddannelse i dansk? Som studerende for en dag får du lov til at afprøve, hvordan det er at studere på dansk, inden du beslutter dig for at søge ind. Her kan du blive klogere på, om du kan se dig selv på uddannelsen, og om undervisningen og studiemiljøet er noget for dig.

Som studerende for en dag følges du med en studerende fra uddannelsen, som tager dig med til undervisning. I løbet af pauserne og under frokosten har du mulighed for at stille spørgsmål om alt det praktiske, det faglige og om at læse på universitetet, fx

  • Hvilke typer undervisning er der på uddannelsen?
  • Hvor mange timer læser du om ugen?
  • Hvor mange af bøgerne er på engelsk?

Den studerende har selv været, hvor du er nu, og kan også svare på spørgsmål om det sociale liv på universitetet eller andre ting, der måtte optage dig, fx

  • Hvordan er festerne?
  • Er det let at få nye venner på uni?
  • Hvordan var det at flytte hjemmefra?
  • Hvordan fandt du et sted at bo?
  • Har du tid til også at have fritidsinteresser eller fritidsjob?

Det lyder spændende! Hvor kan jeg læse mere?

Du kan læse mere om dansk uddannelsen, hvor du blandt andet kan blive klogere på uddannelsens opbygning, karrieremuligheder og studieliv. Du kan også tage et uddannelsestjek for at undersøge om uddannelsen er noget for dig. Derudover kan du finde vores andre bacheloruddannelser på studier.ku.dk/bachelor.

Hvornår kan jeg blive Studerende for en dag?

Der er åbent for besøg fra slutningen af september til november og igen fra februar til maj. Udenfor disse måneder er der undervisningsfri og eksamener, og det er derfor ikke muligt at komme på besøg.

Hvordan fungerer det?

Når du har udfyldt tilmeldingsskemaet, vil vi matche dig med en studerende på den uddannelse, du er interesseret i. På nogle fag kan der være lidt ventetid, men vi bestræber os på at finde en studerende til dig, så hurtigt vi kan. Når du er blevet matchet med en studerende, vil vedkommende kontakte dig, hvorefter I i fællesskab kan finde en dato, som passer både dig og den studerende.

Vi glæder os til at få dig på besøg!

logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.
fokussupport@adm.ku.dk

WEB

Om websitet

Cookies og privatlivspolitik

Tilgængelighed

Kontakt

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til de enkelte tilbud, så skriv direkte til arrangøren.

Du finder kontaktinformationen under det enkelte tilbud.

logo footer

Tilmelding til Studerende for en dag: dansk

Indlæser ...

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.