Oplev en dag som studerende på asienstudier (japanstudier)

Som studerende for en dag oplever du på egen krop, hvordan det er at være studerende. Du bliver forhåbentlig klogere på, om du kan se dig selv på uddannelsen, når du i løbet af dagen kommer helt tæt på undervisningen og studiemiljøet.

En studerende fra uddannelsen vil guide dig gennem dagen, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål til den studerende om al det praktiske, sociale og faglige omkring det at læse på universitetet fx:

• Hvilke typer undervisning er der på uddannelsen?
  • Hvor mange timer læser du om ugen?
  • Hvor mange af bøgerne er på engelsk?
  • Hvordan er det at flytte hjemmefra?
  • Hvordan fandt du et sted at bo?
  • Har du tid til også at have fritidsinteresser eller fritidsjob?

Læs mere om japanstudier uddannelsen, tag et uddannelsestjek eller få et overblik over alle bacheloruddannelser på studier.ku.dk/bachelor

Det Humanistiske Fakultet
studerendeforendag@hum.ku.dk

Tilmelding til Oplev en dag som studerende på asienstudier (japanstudier)