Zoologisk Museum

Besøg på egen hånd i udstillingerne ‘Evolution’, ‘Fra pol til pol’, ‘Danmarks dyreverden igennem 20.000 år’ og ‘Det Dyrebare’

Besøg skal bookes på forhånd

Besøg skal bookes senest 7 dage i forvejen
Bookingen foregår efter først til mølle.

Skole- og institutionsbesøg på Zoologisk Museum

Udbydes pt. tirsdag-fredag kl. 10.00, 10.15, 10.30, 10.45, 11.00, 11.15, 11.30, 11.45, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30 og 14.00
Plads: Hvert besøg har plads til max 30 personer.
Er I flere, så skal I dele jer og booke jer ind på flere besøg.
Varighed: Varigheden er sat til 15 min.
Dette betyder at I skal ankomme til starttidspunktet og 15 min frem.
I bestemmer selv hvor længe I bliver på museet.
Periode: Besøgstider er pt. frigivet frem til juleferien 2021.
Besøgstider for 1. kvartal 2022 frigives før juleferien 2021.

Besøgsadresse og udstillinger

Zoologisk Museum, Universitetsparken 15, 2100 København Ø
Udstillinger: ‘Evolution‘, ‘Fra pol til pol‘, ‘Danmarks dyreverden igennem 20.000 år‘ og ‘Det Dyrebare‘.

Bemærk
At mad og drikkevarer ikke er tilladt i udstillingerne. Madpakker kan spises i frokoststuen der ligger i forbindelse med udstillingerne. Der kan ikke reserveres plads i frokoststuen. Madpakker kan også spises udendørs på plænerne foran museet.

Priser og praktisk

Børnehaver og grundskoler betaler kr. 15,- pr elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Gymnasier
betaler kr. 25,- pr. elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Studerende på andre uddannelser
betaler. 50,- pr. elev med gyldigt studiekort. Billetten er gyldig på alle museets adresser.

Se mere om priser og praktisk for skoler/institutioner her.

Læringsspil og undervisningsmateriale

Under jeres besøg på Zoologisk Museum kan I spille vores læringsspil Dyredysten (0.-2. kl.) og Evolutionsdysten (7.-9. kl.) Spillene leder eleverne rundt i udstillingerne, hvor de skal finde svar på spørgsmålene i dysten.
Spillene findes på hhv. www.dyredysten.dk og www.evolutionsdysten.dk og spilles direkte på telefonen. Der skal ikke downloades noget. Du kan med fordel afprøve spillene på forhånd (bemærk at spillene kun kan spilles over telefonen, du kan dog benytte dig af Q&A til en lærerstyret mobilfri-udgave).

I kan også benytte jer af vores mange andre undervisningsmaterialer
Til udskolingen fx undervisningsmaterialer om evolution: ‘Film om evolution’ og ‘E-learning Menneskedyret’
Til mellemtrinnet fx ‘Observation & beskrivelse’, ‘Beskriv verden’, ‘Faglige tekster’ (om hvaler, skeletter og mammutter) eller ‘Qimmeq’ (om slædehunde)
Til indskolingen fx ‘Edderkopper’

Besøgene er også for andre end grundskoler og gymnasier

Vuggestuer, børnehaver, børneinstitutioner, registrerede hjemmepassere, registrerede hjemmeundervisere, ungdomsskoler, SFO, STX/HF, HTX, HHX og EUX, voksne elever fra lærer- og pædagoguddannelserne, VUC, professionshøjskolerne, universiteter, konservatorskolen, tekniske og grafiske skoler, landbrugsskoler, handelsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogskoler, STU m.fl. er alle meget velkomne på skole- institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum.
Se mere om priser og praktisk her.

skoletjenesten@snm.ku.dk
Dato efter aftale
Vis flere
Både grundskole og gymnasium

Skoletjenesten Statens Naturhistoriske Museum
skoletjenesten@snm.ku.dk

Tilmelding til Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – ZOOLOGISK MUSEUM

Vi har for nyligt skiftet system og design, og er derfor interesseret i, hvordan din oplevelse har været.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre hjemmesiden bedre.