Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – SÆRUDSTILLINGER

Dinosaurernes konge, Tristan Otto

Besøg på egen hånd i særudstillingerne ‘Dinosaurernes konge’ (frem til d. 31/12 2021) og ‘Wildlife Photographer of the Year’ (fra d. 19/11 2021) samt Mineralsalen

Besøg skal bookes på forhånd

Besøg skal bookes senest 7 dage i forvejen
Bookingen foregår efter først til mølle.

Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – Særudstillinger

Udbydes pt. mandag, tirsdag og torsdag kl. 09.00, 09.15, 09.30, 10.15, 10.45, 11.15, 11.30 samt mandag og onsdag kl. 13.15, 13.30, 13.45, 14.00
Plads: Hvert besøg har plads til max 30 personer.
Er I flere, så skal I dele jer og booke jer ind på flere besøg.
Varighed: Varigheden er sat til 15 min.
Dette betyder at I skal ankomme til starttidspunktet og 15 min frem.
I bestemmer selv hvor længe I bliver på museet.
Periode: Besøgstider er pt. frigivet frem til juleferien 2021.
Besøgstider for 1. kvartal 2022 frigives før juleferien 2021.

Besøgsadresse og udstillinger

Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7 1350 København K
På adressen kan I besøge særudstillingerne ‘Dinosaurernes konge‘ (frem til d. 31/12 2021) og ‘Wildlife Photographer of the Year‘ (fra d. 19/11 2021)  samt den faste udstilling ‘Mineralsalen

Bemærk
At mad og drikkevarer ikke er tilladt i udstillingerne. Der er intet frokostrum på adressen. Madpakker kan spises udendørs ved bænkene i gården eller i Botanisk Have på de åbne plæner eller bænke i haven.

Priser og praktisk

Børnehaver og grundskoler betaler kr. 15,- pr elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Gymnasier
betaler kr. 25,- pr. elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Studerende på andre uddannelser
betaler. 50,- pr. elev med gyldigt studiekort. Billetten er gyldig på alle museets adresser.

Se mere om priser og praktisk for skoler/institutioner her.

VIGTIGT IFT. BETALING: Print, udfyld og medbring EAN-blanketten som findes her, under ’Billetpriser’.
Der kan også betales med kort eller kontant i museumsbutikkens åbningstid fra kl. 10.00.
Ønskes kvittering skal betaling eller aflevering af EAN-kvittering ske i butikkens åbningstid fra kl. 10.00.

VIGTIGT IFT. JERES TIMESLOT: Mød op i god tid og vær klar til at gå ind når jeres timeslot starter. – Dvs. benyt toiletter, få jeres tasker i bagagebokse mv. før jeres timeslot starter. Jeres vindue for at nå ind på jeres timeslot, lukker når næste timeslot starter 15 min. senere.

Læringsspil og undervisningsmateriale

Under jeres besøg i ‘Dinosaurernes konge’ kan I spille vores læringsspil Dinodyst, udviklet til natur/teknologi på mellemtrinnet. Spillet leder eleverne rundt i udstillingen, hvor de skal finde svar på spørgsmålene i dysten.
Spillet findes på www.dinodyst.dk og spilles direkte på telefonen. Der skal ikke downloades noget. Du kan med fordel afprøve spillet på forhånd (bemærk at spillet kun kan spilles over telefonen, du kan dog benytte dig af vores Q&A til en lærerstyret mobilfri-udgave).

Under og efter jeres besøg i ‘Wildlife Photographer of the Year’ kan I benytte jer af vores undervisningsmateriale udviklet til 5.-9. kl. Materialet indeholder factfiles om truede dyr og trusler samt refleksionsspørgsmål til brug i udstillingen.

I kan også benytte jer af vores mange andre undervisningsmaterialer
Til udskolingen fx ‘Film om evolution’, ‘Podcast – Geoland’ med tema om dinosaurer
Til mellemtrinnet fx ‘Observation & beskrivelse’, ‘Beskriv verden’, ‘Faglige tekster’ (bl.a. om skeletter)

Besøgene er også for andre end grundskoler og gymnasier

Vuggestuer, børnehaver, børneinstitutioner, registrerede hjemmepassere, registrerede hjemmeundervisere, ungdomsskoler, SFO, STX/HF, HTX, HHX og EUX, voksne elever fra lærer- og pædagoguddannelserne, VUC, professionshøjskolerne, universiteter, konservatorskolen, tekniske og grafiske skoler, landbrugsskoler, handelsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogskoler, STU m.fl. er alle meget velkomne på skole- institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum.
Se mere om priser og praktisk her.

skoletjenesten@snm.ku.dk
Dato efter aftale
Vis flere
Både grundskole og gymnasium

Skoletjenesten Statens Naturhistoriske Museum
skoletjenesten@snm.ku.dk

Tilmelding til Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – SÆRUDSTILLINGER

Vi har for nyligt skiftet system og design, og er derfor interesseret i, hvordan din oplevelse har været.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre hjemmesiden bedre.