Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – SÆRUDSTILLINGER

Lasse Kurkela Wildlife Photographer of the Year

Besøg på egen hånd i særudstillingerne ‘Wildlife Photographer of the Year’ (til d. 28/8 2022), Neandertaler (til d. 19/2 2023) samt Mineralsalen

Besøg skal bookes på forhånd

Besøg skal bookes senest 7 dage i forvejen
Bookingen foregår efter først til mølle.

Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – Særudstillinger

Udbydes pt. tirsdage og onsdage kl. 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00. Torsdage og fredage kl. 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00 og 13.30.
Plads: Hvert besøg har plads til max 30 personer.
Er I flere, så skal I dele jer og booke jer ind på flere besøg.
Varighed: Varigheden er sat til 15 min.
Dette betyder at I skal ankomme til starttidspunktet og 15 min frem.
I bestemmer selv hvor længe I bliver på museet.
Periode: Besøgstider er pt. frigivet frem til juleferien 2022.
Besøgstider for 1. halvår 2023 frigives op til juleferien 2022.

Besøgsadresse og udstillinger

Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7 1350 København K
På adressen kan I besøge særudstillingerne ‘Wildlife Photographer of the Year‘ (til d. 28/8 2022), Neandertaler (til d. 19/2 2023) samt den faste udstilling ‘Mineralsalen

Bemærk
At mad og drikkevarer ikke er tilladt i udstillingerne. Der er intet frokostrum på adressen. Madpakker kan spises udendørs ved bænkene i gården eller i Botanisk Have på de åbne plæner eller bænke i haven.

Priser og praktisk

Børnehaver og grundskoler betaler kr. 15,- pr elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Gymnasier
betaler kr. 25,- pr. elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Studerende på andre uddannelser
betaler. 50,- pr. elev med gyldigt studiekort. Billetten er gyldig på alle museets adresser.

Se mere om priser og praktisk for skoler/institutioner her.

VIGTIGT IFT. BETALING: Print, udfyld og medbring EAN-blanketten som findes her, under ’Billetpriser’.
Der kan også betales med kort eller kontant.

VIGTIGT IFT. JERES TIMESLOT: Mød op i god tid og vær klar til at gå ind når jeres timeslot starter. – Dvs. benyt toiletter før jeres timeslot starter. Jeres vindue for at nå ind er 15 min.

Læringsspil og undervisningsmateriale

Under og efter jeres besøg i ‘Wildlife Photographer of the Year’ (til d. 28/8 2022) kan I benytte jer af vores undervisningsmateriale udviklet til 5.-9. kl. Materialet indeholder factfiles om truede dyr og trusler samt refleksionsspørgsmål til brug i udstillingen.
Du kan som lærer også bruge materialet som grundlag for egen tilrettelæggelse af undervisning for dine yngre elever.

Under jeres besøg i Neandertaler (til d. 19/2 2023) kan I benytte jer af vores læringsspil Istidsdysten som er udviklet til mellemtrin og udskolingen – du kan bruge Istidsdysten med dine yngre elever ved selv at iscenesætte en quiz ud fra vores ‘Q&A til læreren’. Spillet leder eleverne rundt i udstillingen, hvor de skal finde svar på spørgsmålene i dysten. Spillet spilles på www.istidsdysten.dk. Du behøver ikke at downloade noget.

I kan også benytte jer af vores mange andre undervisningsmaterialer
Til udskolingen fx ‘Menneskedyret’, ‘Film om evolution’, ‘Podcast – Geoland’
Til mellemtrinnet fx ‘Observation & beskrivelse’, ‘Beskriv verden’, ‘Faglige tekster’ bl.a. om mammutter og skeletter.

Besøgene er også for andre end grundskoler og gymnasier

Vuggestuer, børnehaver, børneinstitutioner, registrerede hjemmepassere, registrerede hjemmeundervisere, ungdomsskoler, SFO, STX/HF, HTX, HHX og EUX, voksne elever fra lærer- og pædagoguddannelserne, VUC, professionshøjskolerne, universiteter, konservatorskolen, tekniske og grafiske skoler, landbrugsskoler, handelsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogskoler, STU m.fl. er alle meget velkomne på skole- institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum.
Se mere om priser og praktisk her.

Aflysning af booket forløb

Har du booket et besøg men ønsker at aflyse?
Skriv til os på vores kontaktformular

Skoletjenesten Statens Naturhistoriske Museum

Tilmelding til Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – SÆRUDSTILLINGER

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.