Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – SÆRUDSTILLINGER

Foto: Karine Aigner, Wildlife Photographer of the Year

Besøg på egen hånd i særudstillingerne Neandertaler (Lukker d. 19/2 2023), Aber – vores vilde familie (åbner medio maj), Wildlife Photographer of the Year (til d. 27/8 2023) samt Mineralsalen.

0.-6. kl. –> se også vores Skoleforløb i Wildlife Photographer of the Year

Besøg skal bookes på forhånd

Besøg skal bookes senest 7 dage i forvejen
Bookingen foregår efter først til mølle.

Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – Særudstillinger

Udbydes pt. tirsdage, onsdage, torsdage og fredage kl. 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00.
Fra d. 1. april dog minus tiderne 14.00, 14.30 og 15.00 torsdage og fredage.
Plads: Hvert besøg har plads til max 30 personer.
Er I flere, så skal I dele jer og booke jer ind på flere besøg.
Varighed: Varigheden er sat til 30 min. Varigheden angiver intervallet ift. hvornår en anden klasse kan være booket ind.
Ankom venligst til starttidspunktet for jeres bookede tid. Intervallet er sat for at I har ro til at komme ind samt starte op i udstillingerne før næste klasse ankommer.
Periode: Besøgstider er pt. frigivet frem til sommerferien 2023.
Besøgstider for 2. halvår 2023 frigives op til sommerferien 2023.

Besøgsadresse og udstillinger

Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7 1350 København K
På adressen kan I besøge særudstillingerne Neandertaler (til d. 19/2 2023), Aber – vores vilde familie (fra medio maj), Wildlife Photographer of the Year (til d. 27/8 2023) samt den faste udstilling Mineralsalen

Bemærk
At mad og drikkevarer ikke er tilladt i udstillingerne. Der er intet frokostrum på adressen. Madpakker kan spises udendørs ved bænkene i gården eller i Botanisk Have på de åbne plæner eller bænke i haven.

Priser og praktisk

Børnehaver og grundskoler betaler kr. 15,- pr elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Gymnasier
betaler kr. 25,- pr. elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Studerende på andre uddannelser
betaler. 50,- pr. elev med gyldigt studiekort. Billetten er gyldig på alle museets adresser.

Se mere om priser og praktisk for skoler/institutioner her.

VIGTIGT IFT. BETALING: Print, udfyld og medbring EAN-blanketten som findes her, under ’Billetpriser’.
Der kan også betales med kort eller kontant.

VIGTIGT IFT. JERES TIMESLOT: Mød op i god tid og vær klar til at gå ind når jeres timeslot starter. Intervallet er sat for at I har ro til at komme ind samt starte op i udstillingerne før næste klasse ankommer.

Læringsspil og undervisningsmateriale

Under jeres besøg i Neandertaler (til d. 19/2 2023) kan I benytte jer af vores læringsspil Istidsdysten som er udviklet til mellemtrin og udskolingen – du kan bruge Istidsdysten med dine yngre elever ved selv at iscenesætte en quiz ud fra vores ‘Q&A til læreren’. Spillet leder eleverne rundt i udstillingen, hvor de skal finde svar på spørgsmålene i dysten. Spillet spilles på www.istidsdysten.dk. Du behøver ikke at downloade noget.

I kan også benytte jer af vores mange andre undervisningsmaterialer
Til udskolingen fx ‘Menneskedyret’, ‘Film om evolution’, ‘Podcast – Geoland’
Til mellemtrinnet fx ‘Observation & beskrivelse’, ‘Beskriv verden’, ‘Faglige tekster’ bl.a. om mammutter og skeletter.

Besøgene er også for andre end grundskoler og gymnasier

Vuggestuer, børnehaver, børneinstitutioner, registrerede hjemmepassere, registrerede hjemmeundervisere, ungdomsskoler, SFO, STX/HF, HTX, HHX og EUX, voksne elever fra lærer- og pædagoguddannelserne, VUC, professionshøjskolerne, universiteter, konservatorskolen, tekniske og grafiske skoler, landbrugsskoler, handelsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogskoler, STU m.fl. er alle meget velkomne på skole- institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum.
Se mere om priser og praktisk her.

Aflysning af booket forløb

Har du booket et besøg men ønsker at aflyse?
Skriv til os på vores kontaktformular

fokussupport@adm.ku.dk

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til de enkelte tilbud, så skriv direkte til arrangøren.

Du finder kontaktinformationen under det enkelte tilbud.

Tilmelding til Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – SÆRUDSTILLINGER

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.