Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – PALMEHUSET

Palmehuset, Botanisk Have

Besøg på egen hånd i Palmehuset og Sommerfuglehuset i Botanisk Have. Oplev planteliv fra troperne til halvørkenen – samt i sommerhalvåret vores eksotiske sommerfugle i Sommerfuglehuset.

Besøg skal bookes på forhånd

Besøg skal bookes senest 7 dage i forvejen
Bookingen foregår efter først til mølle

Skole- og institutionsbesøg i Palmehuset

Udbydes pt. tirsdage og onsdage kl. 10.15, 11.00, 11.45, 12.30 og 13.15
Plads: Hvert besøg har plads til max 30 personer.
Er I flere, så skal I dele jer og booke jer ind på flere besøg.
Varighed: Varigheden er sat til 15 min.
Dette betyder at I skal ankomme til starttidspunktet og senest indenfor de 15 min.
I bestemmer selv hvor længe I bliver i Palmehuset.
Periode: Besøgstider er pt. frigivet frem til juleferien 2021.
Besøgstider for 1. kvartal 2022 frigives før juleferien 2021.

Besøgsadresse og udstillinger

Statens Naturhistoriske Museum, Botanisk Have
Indgange til Botanisk Have findes ved:
Nørreport (Gothersgade 128, 1123 København K)
Statens Naturhistoriske Museum (Øster Voldgade 5-7, 1350 København K).
Udstillinger: Palmehuset, Sommerfuglehuset (i sommerhalvåret) samt den udendørs have (Den udendørs have er åben for besøg uden booking og billet).

Bemærk
At mad og drikkevarer ikke er tilladt i væksthusene. Madpakker kan spises udendørs i Botanisk Have på de opstillede bænke eller på de åbne græsplæner. I haven findes en udendørs café der (i sommerhalvåret) er åben i havens åbningstid hvis vejret tillader det. Caféens borde og stole er forbeholdt caféens betalende gæster.

Priser og praktisk

Børnehaver og grundskoler betaler kr. 15,- pr elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Gymnasier
betaler kr. 25,- pr. elev. Prisen er en rabat-billet og gælder til besøg på 1 af museets adresser.

Studerende på andre uddannelser
betaler. 50,- pr. elev med gyldigt studiekort. Billetten er gyldig på alle museets adresser.

Se mere om priser og praktisk for skoler/institutioner her.

Læringsspil og undervisningsmateriale

Under jeres besøg i Sommerfuglehuset (i sommerhalvåret) kan I benytte jer af vores undervisningsmateriale ‘Observation & Beskrivelse’ om sommerfuglevinger.

Under jeres besøg i Botanisk Have (udendørs) kan I spille vores læringsspil Plantedysten (i sommerhalvåret). Læringsspillet er udviklet til 5.-9. kl. og leder eleverne rundt i haven, hvor de skal finde svar på spørgsmålene i dysten.
Spillet findes på www.plantedysten.dk og spilles direkte på telefonen. Der skal ikke downloades noget. Du kan med fordel afprøve spillet på forhånd (bemærk at spillet kun kan spilles over telefonen).

Vi har også en række andre undervisningsmaterialer der kan bruges i Botanisk Have, find dem og alle vores andre undervisningsmaterialer her. Se fx materialerne ‘Tegn i haven’, ‘Fugle i byen’ og ‘Den lille naturlog’

Besøgene er også for andre end grundskoler og gymnasier

Vuggestuer, børnehaver, børneinstitutioner, registrerede hjemmepassere, registrerede hjemmeundervisere, ungdomsskoler, SFO, STX/HF, HTX, HHX og EUX, voksne elever fra lærer- og pædagoguddannelserne, VUC, professionshøjskolerne, universiteter, konservatorskolen, tekniske og grafiske skoler, landbrugsskoler, handelsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogskoler, STU m.fl. er alle meget velkomne på skole- institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum.
Se mere om priser og praktisk her.

skoletjenesten@snm.ku.dk
Dato efter aftale
Vis flere
Både grundskole og gymnasium

Skoletjenesten Statens Naturhistoriske Museum
skoletjenesten@snm.ku.dk

Tilmelding til Skole- og institutionsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum – PALMEHUSET

Vi har for nyligt skiftet system og design, og er derfor interesseret i, hvordan din oplevelse har været.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre hjemmesiden bedre.