FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Onsdag med Kierkegaard

Onsdag med Kierkegaard

Søren Kierkegaard Forskningscenteret tilbyder igen i foråret et introducerende foredrag om Kierkegaards tekster og hans tanker om eksistentielle grundvilkår som kærlighed, glæde, angst og fortvivlelse.

Kierkegaard var ikke blot teolog og filosof, men havde tillige en eminent fornemmelse for menneskets situation i en moderne, foranderlig verden. Foredraget vil belyse hans kritik af naturvidenskaben, pressen og af de medier, der i stigende grad bestemmer vores syn på verden, hinanden og os selv. Kierkegaard så det ikke ske, han så det, før det skete. Fore­dra­get vil endvidere anvise nogle måder at læse og ikke at læse Kierkegaard på.

Efter foredraget står det enhver frit for at spørge om alt lige fra det absolutte paradoks til farven på Kierkegaards foretrukne paraply.

Foredraget er også åbent for almindeligt interesserede (mod entré), men er gratis for klasser fra de gymnasiale uddannelser. Tilmelding  for gymnasieklasser sker via mail til Bjarne Still Laurberg, sek@sk.ku.dk. Klassens tilmelding er først gældende, når fakultetet har bekræftet tilmeldingen.

Praktisk info

Show
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Alice Petersen
alp@teol.ku.dk
logo footer

Tilmelding til Onsdag med Kierkegaard

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.