fokus.ku.dk

Tilbud til gymnasiet og grundskolen

Onsdag med Kierkegaard

Onsdag med Kierkegaard

Søren Kierkegaard Forskningscenteret tilbyder igen i foråret et introducerende foredrag om Kierkegaards tekster og hans tanker om eksistentielle grundvilkår som kærlighed, glæde, angst og fortvivlelse.

Kierkegaard var ikke blot teolog og filosof, men havde tillige en eminent fornemmelse for menneskets situation i en moderne, foranderlig verden. Foredraget vil belyse hans kritik af naturvidenskaben, pressen og af de medier, der i stigende grad bestemmer vores syn på verden, hinanden og os selv. Kierkegaard så det ikke ske, han så det, før det skete. Fore­dra­get vil endvidere anvise nogle måder at læse og ikke at læse Kierkegaard på.

Efter foredraget står det enhver frit for at spørge om alt lige fra det absolutte paradoks til farven på Kierkegaards foretrukne paraply.

Foredraget er også åbent for almindeligt interesserede (mod entré), men er gratis for klasser fra de gymnasiale uddannelser. Tilmelding  for gymnasieklasser sker via mail til Bjarne Still Laurberg, sek@sk.ku.dk. Klassens tilmelding er først gældende, når fakultetet har bekræftet tilmeldingen.

logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Studentervejledningen på Det Teologiske Fakultet
logo footer

Tilmelding til Onsdag med Kierkegaard

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk