Mind the Gut: Skoleomvisning på Medicinsk Museion

Et besøg på Medicinsk Museion giver jer nærværende og overraskende vinkler på krop, sygdom og sundhed i fortid og nutid.

Skoleomvisningen Mind the Gut udforsker forunderlige forbindelser mellem menneskets sind og krop. Gennem videnskab, kunst og historie udforskes hjernen, mavefornemmelser, identitet, tarme og bakterier.

Hør hvordan læger, patienter og kunstnere gennem tiden har forsøgt at forstå og behandle det komplicerede forhold mellem hoved og mave. En gåde, der har optaget mennesket gennem århundreder og som stadig giver stof til videnskabelige eksperimenter, trendy livsstilstendenser og heftige sundhedsdebatter.

Praktisk information

Skoleomvisningen varer 1 time, og kan målrettes grundskolens ældste klasser, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

Book din skoleomvisning

Skoleomvisninger for max. 30 personer tirsdag til fredag koster 750 DKK.
Skoleomvisninger på andre tidspunkter kan arrangeres. Prisen er 2500 DKK for max 30 personer. Kontakt os på museion-booking@sund.ku.dk eller tlf. 3532 3800 (mandag-fredag kl. 10-14).

Foto: Simon Skipper

Malthe Kouassi Bjerregaard