FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Kom med når Lektor Anders Døssing tager os med ind i den farverige, eksplosive og lærerige verden af kemi ved hjælp af udvalgte kemiske demonstrationsforsøg.

Forudsætninger

Forelæsningerne er tiltænkt elever på C-niveau, da forsøgene er tilpasset de forudsætninger, eleverne opnår på C-niveau, men de kan også bruges som introduktion til B-niveau. Det er desuden en fordel, hvis eleverne har fået gennemgået hovedtræk af syre-base teori, redoxkemi, og hvis de har kendskab til nitrogens kemi.

Forelæsningerne i november er tiltænkt elever på C-niveau og kræver færre forudsætninger end forelæsningerne i januar, hvor kendskab til syre/base-teori, redoxkemi samt nitrogens kemi er en fordel.

Udbydes

Tirsdag d. 7. november 2023

Onsdag d. 8. november 2023

Torsdag d. 9. november 2023

Mandag d. 22. januar 2024

Tirsdag d. 23. januar 2024

Onsdag d. 24. januar 2024

Torsdag d. 25. januar 2024

Foredraget foregår på H. C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5 – auditorium 2, fra kl. 12.45-14:30 (inkl. et oplæg om SCIENCEs uddannelser). Dørene åbner kl. 12.30.

Tilmelding

Tilmeldingen til novembertiderne åbnede den 20. september kl. 13. Der er 187 pladser pr. dag.

OBS. Vi beder om, at man kun tilmelder det antal elever og klasser, man er sikker på, har mulighed for at komme med. Husk også at melde evt. afbud til gymnasiebesoeg@science.ku.dk, så andre har mulighed for at benytte pladserne.

Er øvelsen fuldt booket er det muligt at blive skrevet på venteliste ved at sende en mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk med oplysning om ønsket dato og antal elever.

Tilmelding til demonstrationsforsøgene i januar åbner på et senere tidspunkt, der sendes besked ud med vores nyhedsmail, et par dage før tilmeldingen åbner. Du kan tilmelde dig nyhedsmailen her

logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE
logo footer

Tilmelding til Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Indlæser ...

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk