Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Kom med når Lektor Anders Døssing tager os med ind i den farverige, eksplosive og lærerige verden af kemi ved hjælp af udvalgte kemiske demonstrationsforsøg.

Forudsætninger

Forelæsningerne er tiltænkt elever på C-niveau, da forsøgene er tilpasset de forudsætninger, eleverne opnår på C-niveau, men de kan også bruges som introduktion til B-niveau. Det er desuden en fordel, hvis eleverne har fået gennemgået hovedtræk af syre-base teori, redoxkemi, og hvis de har kendskab til nitrogens kemi.

Udbydes

Annonceres senere

Foredraget foregår på H. C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5 – auditorium 2, fra kl. 12.45-13.45. Dørene åbner kl. 12.30.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet samt et ønske om at udnytte vores kapacitet maksimalt.

Få en smagsprøve på forsøgene her

Vi har lukket for tilmeldingen, men åbner igen i slutningen af august. Du kan fortsat se, hvilke øvelser og foredrag, vi har haft programmet i undervisningsåret 2021/22. Listen opdateres løbende – det præcise udbud kan ses, når vi åbner efter sommerferien. Vi sender besked ud med gymnasiebesøgsordningens nyhedsbrev, når vi åbner for tilmeldingen igen. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE

Tilmelding til Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.