Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Kom med når Lektor Anders Døssing tager os med ind i den farverige, eksplosive og lærerige verden af kemi ved hjælp af udvalgte kemiske demonstrationsforsøg.

Forudsætninger

Forelæsningerne er tiltænkt elever på C-niveau, da forsøgene er tilpasset de forudsætninger, eleverne opnår på C-niveau, men de kan også bruges som introduktion til B-niveau. Det er desuden en fordel, hvis eleverne har fået gennemgået hovedtræk af syre-base teori, redoxkemi, og hvis de har kendskab til nitrogens kemi.

Udbydes

Mandag d. 23. januar 2023
Tirsdag d. 24. januar 2023
Onsdag d. 25. januar 2023
Torsdag d. 26. januar 2023

Foredraget foregår på H. C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5 – auditorium 2, fra kl. 12.45-14:30 (inkl. et oplæg om SCIENCEs uddannelser). Dørene åbner kl. 12.30.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet samt et ønske om at udnytte vores kapacitet maksimalt.

Hvis øvelsen er fuldt booket, er det muligt at blive skrevet på venteliste ved at sende en mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk med oplysning om ønsket dato og antal elever + lærere

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE

Tilmelding til Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.