F144 Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Kom med når Lektor Anders Døssing tager os med ind i den farverige, eksplosive og lærerige verden af kemi ved hjælp af udvalgte kemiske demonstrationsforsøg.

Forudsætninger
Forelæsningerne er tiltænkt elever på C-niveau, da forsøgene er tilpasset de forudsætninger, eleverne opnår på C-niveau, men de kan også bruges som introduktion til B-niveau. Det er desuden en fordel, hvis eleverne har fået gennemgået hovedtræk af syre-base teori, redoxkemi, og hvis de har kendskab til nitrogens kemi.

Udbydes

Mandag d. 24. januar 2022
Tirsdag d. 25. januar 2022
Onsdag d. 26. januar 2022
Torsdag d. 27. januar 2022

Foredraget foregår på H. C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5 – auditorium 2, fra kl. 12.45-13.45. Dørene åbner kl. 12.30.

Tilmelding

Der er særskilt tilmelding til disse foredrag. Tilmeldingen åbner i oktober, efter efterårsferien. Vid du have besked et par dage før, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet samt et ønske om at udnytte vores kapacitet maksimalt.

Få en smagsprøve på forsøgene her

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE
gymnasiebesoeg@science.ku.dk