Kærlighed og Krig, det hele er kemi

Dyr og planter bruger i stor udstrækning organiske forbindelser til at fremme artens overlevelser. I foredraget vil blive givet eksempler på, hvorledes nogle organismer bruger forbindelser til at bekrige andre organismer og hvorledes organismer bruger stoffer til at fremme artens overlevelse og udbredelse. Mange af disse forbindelser kan anvendes som lægemidler.

Underviser:
Søren Brøgger Christensen, Professor Emeritus, Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi

Et besøg på PharmaSchool består typisk af

• en kort introduktion om farmaci-studiet (½ time) samt
  • et eller to videnskabelige foredrag (hver af 1 times varighed).

Du har derudover mulighed for at tilvælge en rundvisning der varer cirka ½ time. Varigheden af et besøg er således mellem 1½ og 3 timer afhængigt af dine ønsker.

Klik her for at booke dit besøg

PharmaSchool (Universitetsparken)
Universitetsparken 2
2100 København
Gymnasie
2.g, 3.g
Biologi, Bioteknologi, Kemi

fokussupport@adm.ku.dk

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til de enkelte tilbud, så skriv direkte til arrangøren.

Du finder kontaktinformationen under det enkelte tilbud.

Tilmelding til Kærlighed og Krig, det hele er kemi

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.