Fiskeolier – sand sundhed eller falsk markedsføring?

Indhold:

Man kan købe fiskeoliekapsler i Brugsen, hos Matas, på apoteket mm. Men er det sundt at spise? Har fiskeolie nogen reelle biologiske effekter på mennesker, eller er det bare profit?

Foredraget vil i diskussionsform med eleverne belyse strukturerne af fedtsyrerne i forskellige fedttyper – herunder fiskeolier. Ligeledes omtales prostaglandiner og deres betydning for aspirins gavnlige effekter.

Desuden omtales nogle klinisk veldokumenterede effekter af indtag af fiskeolie-fedtsyrer (graviditetslængde, gigt og hjertedød).

Underviser:

Harald S. Hansen, Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi

Praktisk info:

Et besøg på PharmaSchool består typisk af en kort introduktion om farmaci-studiet (½ time) samt et eller to videnskabelige foredrag (hver af 1 times varighed). Du har mulighed for at tilvælge en rundvisning på PharmaSchool (½ time). Varigheden af et besøg er således mellem 1 ½ og 3 timer afhængigt af dine ønsker.

Teknisk er det desværre kun muligt pt. at booke ét foredrag i systemet (fokus.ku.dk). Når du tilmelder dig, skal du derfor i kommentarfeltet angive

–      Mulige alternative tidspunkter/dage for besøg. Vi undersøger naturligvis først om tidspunktet, du har angivet i selve tilmeldingen, kan lade sig gøre.

–      Hvilke andet foredrag, du eventuelt ønsker. Du bedes skrive tre eller fem forskellige foredrag (afhængig af om du ønsker ét eller to foredrag) i prioriteret rækkefølge.

Besøg Pharma
besoegPHARMA@sund.ku.dk

Tilmelding til Fiskeolier – sand sundhed eller falsk markedsføring?