FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Fiskeolier – sand sundhed eller falsk markedsføring?

Fiskeolier – sand sundhed eller falsk markedsføring?

Indhold:

Man kan købe fiskeoliekapsler i Brugsen, hos Matas, på apoteket mm. Men er det sundt at spise? Har fiskeolie nogen reelle biologiske effekter på mennesker, eller er det bare profit?

Foredraget vil i diskussionsform med eleverne belyse strukturerne af fedtsyrerne i forskellige fedttyper – herunder fiskeolier. Ligeledes omtales prostaglandiner og deres betydning for aspirins gavnlige effekter.

Desuden omtales nogle klinisk veldokumenterede effekter af indtag af fiskeolie-fedtsyrer (graviditetslængde, gigt og hjertedød).

Underviser:

Harald S. Hansen, Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi

Praktisk info:

Et besøg på PharmaSchool består typisk af en kort introduktion om farmaci-studiet (½ time) samt et eller to videnskabelige foredrag (hver af 1 times varighed). Du har mulighed for at tilvælge en rundvisning på PharmaSchool (½ time). Varigheden af et besøg er således mellem 1 ½ og 3 timer afhængigt af dine ønsker.

Teknisk er det desværre kun muligt pt. at booke ét foredrag i systemet (fokus.ku.dk). Når du tilmelder dig, skal du derfor i kommentarfeltet angive

–      Mulige alternative tidspunkter/dage for besøg. Vi undersøger naturligvis først om tidspunktet, du har angivet i selve tilmeldingen, kan lade sig gøre.

–      Hvilke andet foredrag, du eventuelt ønsker. Du bedes skrive tre eller fem forskellige foredrag (afhængig af om du ønsker ét eller to foredrag) i prioriteret rækkefølge.

Praktisk info

Show
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Besøg Pharma
besoegPHARMA@sund.ku.dk
logo footer

Tilmelding til Fiskeolier – sand sundhed eller falsk markedsføring?

Indlæser ...

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.