fokus.ku.dk

Tilbud til gymnasiet og grundskolen

På sporet af livets oprindelse

På sporet af livets oprindelse

Livet opstod på jorden for ca. 3,7 milliarder år siden. Hvordan ved vi det? På Grønland kan man finde klipper med spor af liv fra den tid. Inde i disse klipper kan man finde små lommer som har indkapslet kulstofmateriale fra den tid. Ved hjælp af teknikkerne i nanoscience kan vi se ind i disse lommer, der som små tidskapsler har bevaret materiale der måske stammer helt tilbage fra det allerførste liv her på jorden.

Når du vælger dette foredrag får du automatisk et oplæg om SCIENCEs uddannelser (30 min)

Tilmeldingen til gymnasiebesøg på SCIENCE er lukket, mens vi opdaterer vores tilbud. Vi har ladet vores tilbud blive i systemet, så du kan se, hvad vi tilbød i det forgangne studieår – der kan forekomme ændringer.

Vi åbner for tilmelding til studieåret 24/25 i sidste halvdel af august, hvor vores undervisere kender deres kalendere, og den almindelige undervisning på fakultetet er planlagt, så vi har mulighed for at booke lokaler til gymnasiebesøg.

Vi sender besked ud med vores nyhedsbrev, når tilmeldingen åbner igen. Abonnerer du ikke allerede på nyhedsbrevet, kan du sende en mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk.  Skriv “Abonner på nyhedsbrev” i emnefeltet, så opretter vi dig.

Praktisk info

ID: F151
60 minutter
Gymnasie
Biologi, Fysik, Geovidenskab, Kemi
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE
logo footer

Tilmelding til På sporet af livets oprindelse

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk