Tilbud til gymnasiet og grundskolen

Hvad koster rent vand?

Den danske vandkvalitet skal forbedres så både kystvande og søer får det bedre, men hvilke virkemidler er de mest omkostningseffektive og hvordan implementeres de? Vi skal også sikre rent drikkevand, men hvordan gør vi det bedst mulig? Er der et optimalt forureningsniveau?

Vælger I dette foredrag, får I automatisk et oplæg om SCIENCEs uddannelser (ca. 30 min.)

Forberedelse:
Klassen kan læse materiale om bl.a. vandmiljøplaner og Fødevare- og Landbrugspakken. Det kan også være miljøopgørelser fra Århus Universitet (DCE) eller økonomiske analyser foretaget af Københavns Universitet (IFRO).
Forslag til efterbehandling hjemme på gymnasiet: Gruppearbejde om delemner bl.a. forskellige interessenters holdninger.
Varighed: 45 min + 30 minutters oplæg om SCIENCEs uddannelser

Tilmeldingen til gymnasiebesøg på SCIENCE er lukket, mens vi opdaterer vores tilbud. Vi har ladet vores tilbud blive i systemet, så du kan se, hvad vi tilbød i det forgangne studieår – der kan forekomme ændringer.

Vi åbner for tilmelding til studieåret 24/25 i sidste halvdel af august, hvor vores undervisere kender deres kalendere, og den almindelige undervisning på fakultetet er planlagt, så vi har mulighed for at booke lokaler til gymnasiebesøg.

Vi sender besked ud med vores nyhedsbrev, når tilmeldingen åbner igen. Abonnerer du ikke allerede på nyhedsbrevet, kan du sende en mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk.  Skriv “Abonner på nyhedsbrev” i emnefeltet, så opretter vi dig.

ID: F104
60 minutter
Gymnasie
Biologi, Samfundsfag, Økonomisk grundforløb

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE

Tilmelding til Hvad koster rent vand?

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk