F03 Rundvisning i Universitetsparken/Nørre Campus

Følg med en studerende rundt og se, hvor man har sin hverdag, hvis man læser de klassiske naturvidenskabelige fag og matematik på Københavns Universitet.

Hvis I er særligt interesserede i at høre om universitetslivet kan I evt. supplere rundvisningen med et 30 min. oplæg om uddannelserne. Dette er et tilbud, som kan vælges til ved tilmelding.

Rundvisningen kan også blot tilvælges under tilmelding til et af vores faglige foredrag og øvelser.

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE
gymnasiebesoeg@science.ku.dk

Tilmelding til F03 Rundvisning i Universitetsparken/Nørre Campus

Vi har for nyligt skiftet system og design, og er derfor interesseret i, hvordan din oplevelse har været.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre hjemmesiden bedre.