F02 Rundvisning på Frederiksberg Campus

En rundvisning på Frederiksberg Campus’ områder med en studerende.

Frederiksberg Campus er 17 hektar stort, og der er derfor meget at se. En rundvisning kunne inkludere en tur i universitetshaven ”Landbohøjskolens Have”, undervisningsområderne, auditorierne og meget mere.

På besøget vil I kunne høre lidt om Frederiksberg Campus’ historie, gode anekdoter og hvad der sker på området i dag. Desuden er I mere end velkomne til at spørge vidt og bredt ind til, hvordan det er at studere på universitetet.

Hvis I er særligt interesserede i at høre om universitetslivet kan I evt. supplere rundvisningen med et 30 min. oplæg om uddannelserne. Dette er et tilbud, som kan vælges til ved tilmelding.

Rundvsisningen kan også blot tilvælges under tilmelding til et af vores faglige foredrag og øvelser

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE
gymnasiebesoeg@science.ku.dk

Tilmelding til F02 Rundvisning på Frederiksberg Campus

Vi har for nyligt skiftet system og design, og er derfor interesseret i, hvordan din oplevelse har været.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre hjemmesiden bedre.