fokus.ku.dk

Tilbud til gymnasiet og grundskolen

Rundvisning på Frederiksberg Campus

Rundvisning på Frederiksberg Campus

En rundvisning på Frederiksberg Campus’ områder med en studerende.

Frederiksberg Campus er 17 hektar stort, og der er derfor meget at se. En rundvisning kunne inkludere en tur i universitetshaven ”Landbohøjskolens Have”, undervisningsområderne, auditorierne og meget mere.

På besøget vil I kunne høre lidt om Frederiksberg Campus’ historie, gode anekdoter og hvad der sker på området i dag. Desuden er I mere end velkomne til at spørge vidt og bredt ind til, hvordan det er at studere på universitetet.

Hvis I er særligt interesserede i at høre om universitetslivet kan I evt. supplere rundvisningen med et 30 min. oplæg om uddannelserne. Dette er et tilbud, som kan vælges til ved tilmelding.

Rundvsisningen kan også blot tilvælges under tilmelding til et af vores faglige foredrag og øvelser

Tilmeldingen til gymnasiebesøg på SCIENCE er lukket, mens vi opdaterer vores tilbud. Vi har ladet vores tilbud blive i systemet, så du kan se, hvad vi tilbød i det forgangne studieår – der kan forekomme ændringer.

Vi åbner for tilmelding til studieåret 24/25 i sidste halvdel af august, hvor vores undervisere kender deres kalendere, og den almindelige undervisning på fakultetet er planlagt, så vi har mulighed for at booke lokaler til gymnasiebesøg.

Vi sender besked ud med vores nyhedsbrev, når tilmeldingen åbner igen. Abonnerer du ikke allerede på nyhedsbrevet, kan du sende en mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk.  Skriv “Abonner på nyhedsbrev” i emnefeltet, så opretter vi dig.

Praktisk info

ID: F02
60 minutter
Gymnasie
Biologi, Matematik, Naturvidenskabeligt grundforløb, Samfundsfag, Økonomisk grundforløb
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE
logo footer

Tilmelding til Rundvisning på Frederiksberg Campus

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk