FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Besøg satellitlaboratorium – Herning Gymnasium

Besøg satellitlaboratorium – Herning Gymnasium

De to satellit-laboratorier på Herning Gymansium eller Hjørring Gymnasium er en udvidelse af det eksisterende DNAlab på Statens Naturhistoriske Museum i København.

På satellitlaboratorierne kan du og din klasse arbejde med analyse af jeres miljøDNA-prøver, som I har indsamlet i forbindelse med feltarbejdet. Selve undervisningen i laboratoriet varetages af den besøgende lærer, og det er derfor en forudsætning af læreren har deltaget i et lærerkursus, udbudt af FaDB, for at blive klædt på til at bruge de laboratorietekniske metoder.

På satellit-laboratoriet bliver den besøgende klasse modtaget af laboratoriets kontaktperson, der introducerer laboratoriets faciliteter.

På satellitlaboratorierne arbejder eleverne med artsbestemmelse og metodesammenligning. Ved hjælp af realtime-PCR og artsspecifikke primere og prober undersøger de miljøDNA fra udvalgte arter, der har fokus og interesse for forskere på Statens Naturhistoriske Museum og Københavns Universitet.

Ved tilmeldingen angiver du hvilke datoer du ønsker til et heldagsbesøg på Herning Gymnasium. Herefter kontaktes du af projektets medarbejdere og aftaler indbydes med kontaktlæren, hvilken dato der passer bedst, og andre praktiske forhold.

Det er gratis at deltage.

Læs mere om praktiske forhold ved besøg på et satellitlaboratorium HER.

Læs mere på www.dnapåforkant.dk eller skriv til dnalab@snm.ku.dk

Praktisk info

Ud af huset
6 time(r) 30 min
Gymnasie
Biologi, Bioteknologi
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.
fokussupport@adm.ku.dk

WEB

Om websitet

Cookies og privatlivspolitik

Tilgængelighed

Kontakt

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til de enkelte tilbud, så skriv direkte til arrangøren.

Du finder kontaktinformationen under det enkelte tilbud.

logo footer

Tilmelding til Besøg satellitlaboratorium – Herning Gymnasium

Indlæser ...

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.