Besøg Økonomi – Trængsel og regularitet

Fagligt oplæg: Trængsel og regularitet

Med den stigende trængsel i trafiksystemet følger også en stigende uforudsigelighed. Uforudsigeligheden har en omkostning, som man kan prøve at få styr på ved hjælp af økonomisk teori og data. Hverdagsfænomenet trængsel giver anledning til at snakke om valg under usikkerhed, information, rationel uopmærksomhed, og trængslens fysik

Især relevant for fag: Matematik

Foredragsholder: Professor Mogens Fosgerau

Besøgsordning på Økonomisk Institut

Forskningen er til for samfundet, og vi vil meget gerne dele vores viden og nyeste forskningsresultater med din gymnasieklasse.

Besøgsordningen giver dig og din STX-, HF-, HTX, eller HHX-klasse mulighed for at komme på besøg og diskutere et økonomisk emne med en forsker.

Efter det faglige oplæg har vi tid til spørgsmål og debat. Og senere fortæller en studerende lidt bredere om økonomistudiet. Der kan I også blive klogere på økonomistuderendes erfaringer med studie, studenterjob og lignende,

Det samlede arrangement varer 1 time og 45 minutter.

OBS: Da foredragsholderen ikke altid er tilgængelig på et givet tidspunkt, er det vigtigt, at I tilmelder jer flere oplæg på Økonomisk Institut, samt angiver andre mulige tidspunkter for jer i kommentarfeltet.

Besøgsordning Økonomi
besoegsordning@econ.ku.dk