Besøg Økonomi – Hvor meget er en direktør værd?

Fagligt oplæg: Hvor meget er en direktør værd, og hvordan kan vi måle det? Og hvad betyder lønforskelle for motivation og arbejdsglæde?

Hvordan måler man værdien af en direktør? Hvordan måler man værdien af en ansat, og hvad får folk til at arbejde hårdere? Vi kigger på, hvordan man kan bruge folks fravær til at måle deres værd i, når de er på arbejde. Vi viser, hvordan vi kan bruge dramatiske begivenheder som død, skilsmisse, hospitalsophold og sygdom til bedre at forstå, hvordan individer leverer værdi til en virksomhed, og hvad der motiverer folk til at arbejde hårdere.

Især relevant for fag: Samfundsfag , Erhvervsøkonomi

Foredragsholder: Professor Morten Bennedsen

Besøgsordning på Økonomisk Institut

Forskningen er til for samfundet, og vi vil meget gerne dele vores viden og nyeste forskningsresultater med din gymnasieklasse.

Besøgsordningen giver dig og din STX-, HF-, HTX, eller HHX-klasse mulighed for at komme på besøg og diskutere et økonomisk emne med en forsker.

Efter det faglige oplæg har vi tid til spørgsmål og debat. Og senere fortæller en studerende lidt bredere om økonomistudiet. Der kan I også blive klogere på økonomistuderendes erfaringer med studie, studenterjob og lignende,

Det samlede arrangement varer 1 time og 45 minutter.

OBS: Da foredragsholderen ikke altid er tilgængelig på et givet tidspunkt, er det vigtigt, at I tilmelder jer flere oplæg på Økonomisk Institut, samt angiver andre mulige tidspunkter for jer i kommentarfeltet.

Besøgsordning Økonomi
besoegsordning@econ.ku.dk

Tilmelding til Besøg Økonomi – Hvor meget er en direktør værd?