fokus.ku.dk

Tilbud til gymnasiet og grundskolen

Besøg Økonomi – Hvor meget er en direktør værd og hvordan kan vi måle det? Og hvad betyder lønforskelle for motivation og arbejdsglæde?

Besøg Økonomi – Hvor meget er en direktør værd og hvordan kan vi måle det? Og hvad betyder lønforskelle for motivation og arbejdsglæde?

Fagligt oplæg: Hvor meget er en direktør værd, og hvordan kan vi måle det? Og hvad betyder lønforskelle for motivation og arbejdsglæde?

Hvordan måler man værdien af en direktør? Hvordan måler man værdien af en ansat, og hvad får folk til at arbejde hårdere? Vi kigger på, hvordan man kan bruge folks fravær til at måle deres værd i, når de er på arbejde. Vi viser, hvordan vi kan bruge dramatiske begivenheder som død, skilsmisse, hospitalsophold og sygdom til bedre at forstå, hvordan individer leverer værdi til en virksomhed, og hvad der motiverer folk til at arbejde hårdere.

Især relevant for fag: Samfundsfag , Erhvervsøkonomi

Foredragsholder: Professor Morten Bennedsen

Besøgsordning på Økonomisk Institut

Forskningen er til for samfundet, og vi vil meget gerne dele vores viden og nyeste forskningsresultater med din gymnasieklasse.

Besøgsordningen giver dig og din STX-, HF-, HTX, eller HHX-klasse mulighed for at komme på besøg og diskutere et økonomisk emne med en forsker.

Efter det faglige oplæg har vi tid til spørgsmål og debat. Og senere fortæller en studerende lidt bredere om økonomistudiet. Der kan I også blive klogere på økonomistuderendes erfaringer med studie, studenterjob og lignende,

Det samlede arrangement varer 1 time og 45 minutter.

OBS: Da foredragsholderen ikke altid er tilgængelig på et givet tidspunkt, er det vigtigt, at I tilmelder jer flere oplæg på Økonomisk Institut, samt angiver andre mulige tidspunkter for jer i kommentarfeltet.

Praktisk info

60 minutter
Gymnasie
Erhvervsøkonomi, Samfundsfag
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Besøgsordning Økonomi
logo footer

Tilmelding til Besøg Økonomi – Hvor meget er en direktør værd og hvordan kan vi måle det? Og hvad betyder lønforskelle for motivation og arbejdsglæde?

Hvem skal du i kontakt med?

Drejer din henvendelse sig om din booking, besøg, aflysninger eller ændringer og tilbud, så kig i bunden af det konkrete tilbuds side for kontaktoplysninger.

Drejer din henvendelse sig om systemet fokus.ku.dk eller tekniske problemer, så skriv til os på fokussupport@adm.ku.dk