Forberedelse til Fra burger til blodsukker

Vi tilbyder et forløb hvor der arbejdes med problemstillinger, metoder og dilemmaer, der også beskæftiger forskerne på sundheds-, ernærings- og fødevareområdet. Hvor får vi energi fra? Hvordan reguleres blodsukkeret under faste, motion og indtagelse af kulhydrat? Hvad sker der hvis man ikke kan danne insulin? Er det vigtigt at spise inden man dyrker motion? Det er nogle af de spørgsmål eleverne skal beskæftige sig med i dette forløb.

Forberedelsesmateriale til øvelsen ”Fra burger til blodsukker – kroppens energiomsætning”

Science Skoletjeneste
skoletjenesten@science.ku.dk