Informatikkonference for gymnasielærere den 15. – 16. november 2022

Den 15.-16. november 2022 inviterer Københavns Universitet, IT-Lærerforeningen, IT-vest og Aarhus Universitet til stor konference om informatikfaget i de danske gymnasier.

Hvorfor skal du deltage?

• Få inspiration til din undervisning
  • Hør oplæg fra førende forskere indenfor området
  • Afprøv nye værktøjer og forløb til din undervisning
  • Netværk med dine fagkolleger

Konferencen strækker sig over to dage og vil finde sted på Hotel LEGOLAND, Billund. Overnatning og forplejning er med i prisen. Du kan læse mere om konference her.

Tilmelding sker via dette link: tilmeldning til informatikkonference

Gymnasie

Datalogisk Institut

Tilmelding til Informatikkonference for gymnasielærere den 15. – 16. november 2022

Vi har for nyligt skiftet system og design, og er derfor interesseret i, hvordan din oplevelse har været.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre hjemmesiden bedre.