Oplev livet som universitetsstuderende i 3 dage

Studiemiljø, faglige forudsætninger, sociale aktiviteter og selve dét at studere kan ikke beskrives, men skal opleves. Som 3.g’er eller færdig student kan du prøve en tre dages praktikperiode som studerende på en af disse uddannelser på KU: Biokemibiologi-bioteknologidatalogifarmaciforsikringsmatematikfysiske fagfødevare og ernæringgeografigeologi-geosciencehave- og parkingeniørhusdyrvidenskabjordbrugsøkonomikemilandskabsarkitekturmatematikmatematik-økonominanoscience, naturressourcerpsykologiskov og landskabsingeniørsociologisundhed og informatik og økonomi. Eller engelsk, lingvistikmellemøstens sprog og samfund og retorik, som er en del af et samlet tilbud.

Under praktikopholdet følger du et specielt tilrettelagt program, som byder på masser af faglig inspiration. Du får prøvet livet som studerende ved at følge forelæsninger og deltage i praktisk og teoretisk holdundervisning.

Studiepraktikopholdet giver dig også en unik mulighed for at opleve studie miljøet og stille spørgsmål til både studerende og undervisere om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.

Hold dig orienteret på studiepraktik.nu.

Studiepraktikken er onsdag-fredag i uge 43 og tilmelding foregår på studiepraktik.nu

Fokus-redaktionen
fokussupport@adm.ku.dk