FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Studerende for en dag på sociologi – webinar

Studerende for en dag på sociologi – webinar

På webinaret får du mulighed for at komme helt tæt på undervisningen og studiemiljøet, når 1-3 studerende fortæller i øjenhøjde om deres liv på studiet. Du vil bl.a. få indblik i, hvordan undervisningsformen er anderledes fra gymnasiet, hvordan det sociale liv er på studiet og fakultetet og hvordan det faglige niveau er.

Derudover vil du få mulighed for at stille de spørgsmål til de studerende, du måtte ønske at få svar på. Uanset om det omhandler hvor mange timer de studerende læser, hvordan det er at flytte hjemmefra, hvilke fester der er eller noget helt fjerde, vil de studerende hellere end gerne hjælpe dig med at give svar på dine spørgsmål.

For at tilmelde dig webinaret, kan du udfylde formularen under ‘Spørg om tilbud’. Webinaret varer to timer, og du vil få mere information om mulige datoer, da disse skal koordineres med de studerende.

Læs mere om sociologi-uddannelsen, tag et uddannelsestjek eller få et overblik over samtlige bacheloruddannelser her: http://studier.ku.dk/bachelor/

Praktisk info

Show
logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Studerende for en dag SAMF
studforendag@samf.ku.dk
logo footer

Tilmelding til Studerende for en dag på sociologi – webinar

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.