Studerende for en dag på antropologi – webinar

På webinaret får du mulighed for at komme helt tæt på undervisningen og studiemiljøet, når 1-3 studerende fortæller i øjenhøjde om deres liv på studiet. Du vil bl.a. få indblik i, hvordan undervisningsformen er anderledes fra gymnasiet, hvordan det sociale liv er på studiet og fakultetet og hvordan det faglige niveau er.

Derudover vil du få mulighed for at stille de spørgsmål til de studerende, du måtte ønske at få svar på. Uanset om det omhandler hvor mange timer de studerende læser, hvordan det er at flytte hjemmefra, hvilke fester der er eller noget helt fjerde, vil de studerende hellere end gerne hjælpe dig med at give svar på dine spørgsmål.

For at tilmelde dig webinaret, kan du udfylde formularen under ‘Spørg om tilbud’. Webinaret varer to timer, og du vil få mere information om mulige datoer, da disse skal koordineres med de studerende.

Læs mere om antropologi-uddannelsen, tag et uddannelsestjek eler få overblik over bacheloruddannelser på studier.ku.dk

Studerende for en dag SAMF
studforendag@samf.ku.dk