Superkræfter: insekternes planet – På din skole

”Superkræfter – insekternes planet” er et multimodalt undervisningsmateriale målrettet grundskolens mellemtrin. Det består af introduktionsfilm, opgaver, materialer og vejledningsfilm til tre forskellige perspektiver på insekter og deres udviklede egenskaber. Bl.a. vil eleverne komme til at arbejde med teknologi, bevægelse, innovation og entreprenørskab.

Eleverne vil undersøge om de kan trille som en gødningsbille eller danse som en bi, og de vil kigge på moderne teknologi, og se hvordan dette er inspireret af insekternes seje egenskaber. Insekterne har nemlig en masse gode svar på, hvordan man klarer sig i naturen. Vidste du for eksempel, at teknologien i din mobilskærm er inspireret af sommerfuglevinger?

Læs mere om emnet og øvelserne på Superkræfter.ku.dk

Science Skoletjeneste
skoletjenesten@science.ku.dk