Livets oprindelse – fra et nanometer perspektiv

Livet opstod på jorden for ca. 3,7 milliarder år siden. Hvordan ved vi det? På Grønland kan man finde klipper med spor af liv fra den tid. Inde i disse klipper kan man finde små lommer som har indkapslet kulstofmateriale fra den tid. Ved hjælp af teknikkerne i nanoscience kan vi se ind i disse lommer, der som små tidskapsler har bevaret materiale der måske stammer helt tilbage fra det allerførste liv her på jorden.

Når du vælger dette foredrag får du automatisk et oplæg om SCIENCEs uddannelser (30 min)

Der kan ved bookning af dette arrangement desuden til vælges nedenstående:

• En rundvisning på Nano-Science Centeret
  • Oplæg (30-45 min) om uddannelsen i Nanoscience og det at læse på universitetet
  • Praktiske øvelser indenfor kemi, biologi eller fysik relateret til oplægget, højst 45 elever.

Gymnasiebesøgsordningen på SCIENCE

Tilmelding til Livets oprindelse – fra et nanometer perspektiv

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.