Besøgsdag på tysk sprog og kultur i forårssemesteret

Hvert forår inviteres gymnasieelever, deres lærere og andre interesserede indenfor til en dag om at studere tysk sprog og kultur på Københavns Universitet.

I en stadig mere globaliseret verden er solide sprog- og kulturkompetencer vigtige, ikke kun inden for engelsk, men også inden for de europæiske hovedsprog. Med gode sprogkompetencer kan vi bedre forstå og kommunikere med omverdenen; med sprog åbner vi så at sige et vindue mod verden og får adgang til viden.

På besøgsdagen kan man møde de tyskstuderende og underviserne og vær med i undervisningen på uddannelsens første del. Hør om fagets opbygning, hverdagen som tyskstuderende, om studieophold i Tyskland, Østrig og Schweiz samt om jobmuligheder.

Find dato, program og information om tilmelding på studier.ku.dk, hvor du også kan læse meget mere om uddannelsen.

Det Humanistiske Fakultet
studerendeforendag@hum.ku.dk

Tilmelding til Besøgsdag på tysk sprog og kultur i forårssemesteret