Besøgsdag på spansk sprog og kultur i forårssemesteret

Hvert forår inviteres gymnasieelever, deres lærere og andre interesserede indenfor på spansk sprog og kultur på Københavns Universitet.

Hvert forår inviteres gymnasieelever og kursister med spansk, deres lærere og andre interesserede indenfor på spansk sprog og kultur på Københavns Universitet, hvor man kan møde de spanskstuderende og underviserne og være med i undervisningen på uddannelsens første del. Man kan desuden høre om fagets opbygning, hverdagen som spanskstuderende, om studieophold og jobmuligheder.

Find dato, program og information om tilmelding på studier.ku.dk, hvor du også kan læse meget mere om uddannelsen.

Det Humanistiske Fakultet
studerendeforendag@hum.ku.dk

Tilmelding til Besøgsdag på spansk sprog og kultur i forårssemesteret