Besøgsdag på italiensk sprog og kultur i forårssemesteret

Hvert forår inviteres gymnasieelever, deres lærere og andre interesserede indenfor på italiensk sprog og kultur på Københavns Universitet.

Kom og mød de studerende og underviserne og vær med i undervisningen på uddannelsens første del. Hør om fagets opbygning, hverdagen som studerende på italiensk sprog og kultur, om studieophold i Italien og jobmuligheder.

Find dato, program og information om tilmelding på studier.ku.dk, hvor du også kan læse meget mere om uddannelsen.

Det Humanistiske Fakultet
studerendeforendag@hum.ku.dk

Tilmelding til Besøgsdag på italiensk sprog og kultur i forårssemesteret