Besøgsdag på fransk sprog og kultur i forårssemesteret

Hvert forår inviteres gymnasieelever, deres lærere og andre interesserede indenfor til en dag om at studere fransk sprog og kultur på Københavns Universitet.

Hvad kan jeg blive med en uddannelse i fransk?
Hvordan er hverdagen for en franskstuderende?
Hvordan er de franskstuderendes studiemiljø fagligt og socialt?

Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på, når uddannelsen i fransk sprog og kultur på Københavns Universitet slår dørene op for gymnasieelever i 2. og 3. g, der har fransk og andre nysgerrige.

På besøgsdagen møder du studerende og undervisere på uddannelsen i fransk sprog og kultur og du inviteres til at følge undervisningen på uddannelsens første del. Du vil høre om fagets opbygning, hverdagen som franskstuderende, studieophold i Frankrig og fransktalende lande og jobmuligheder. Du vil desuden kunne møde kandidater fra studiet fortælle om, hvordan deres uddannelse har banet vejen til deres job.

Find dato, program og information om tilmelding på studier.ku.dk, hvor du også kan læse meget mere om uddannelsen.

Det Humanistiske Fakultet
studerendeforendag@hum.ku.dk

Tilmelding til Besøgsdag på fransk sprog og kultur i forårssemesteret