Besøgsdag på engelskstudiet i forårssemesteret

Hvert forår inviteres gymnasieelever, deres lærere og andre interesserede indenfor til en dag om at være engelskstuderende på Københavns Universitet.

Engelsk er et fag, som er nemt at elske. Man kommer hurtigt i gang med at bruge den sproglige kompetence, man allerede har, og man kan mærke, at den vokser i takt med at man udvikler sin viden om den engelsksprogede verden og den teoretiske og metodiske kompetence, som et humanistisk studium også indebærer.

Tag din klasse med og hør undervisere og studerende fortælle om, hvad engelskstudiet går ud på og hvad man kan bruge det til på sigt.

Du kan se dato, program og tilmelde din klasse til arrangementet på studier.ku.dk, hvor du også kan læse meget mere om uddannelsen i engelsk.

Det Humanistiske Fakultet
studerendeforendag@hum.ku.dk

Tilmelding til Besøgsdag på engelskstudiet i forårssemesteret