FOKUS - Københavns Universitets brobygningsportal

Besøg Økonomi – Flexicurity

Besøg Økonomi – Flexicurity

Fagligt oplæg: Flexicurity

Danmark er der lav ansættelsesbeskyttelse og høje dagpenge. Der er fleksibilitet og sikkerhed. Det er årsagen til, at arbejdsløsheden i Danmark er lavere end i de fleste andre landet. Hvor meget er der om det udsagn? Hvad er der af fordele og ulemper ved den måde, arbejdsmarkedet er indrettet på her i landet? Hvor meget empirisk belæg er der for, at der er fordele ved “flexicurity”?

Især relevant for fag: Samfundsfag

Foredragsholder: Lektor Daniel le Maire

Besøgsordning på Økonomisk Institut

Forskningen er til for samfundet, og vi vil meget gerne dele vores viden og nyeste forskningsresultater med din gymnasieklasse.

Besøgsordningen giver dig og din STX-, HF-, HTX, eller HHX-klasse mulighed for at komme på besøg og diskutere et økonomisk emne med en forsker.

Efter det faglige oplæg har vi tid til spørgsmål og debat. Og senere fortæller en studerende lidt bredere om økonomistudiet. Der kan I også blive klogere på økonomistuderendes erfaringer med studie, studenterjob og lignende,

Det samlede arrangement varer 1 time og 45 minutter.

OBS: Da foredragsholderen ikke altid er tilgængelig på et givet tidspunkt, er det vigtigt, at I tilmelder jer flere oplæg på Økonomisk Institut, samt angiver andre mulige tidspunkter for jer i kommentarfeltet.

logo footer

KØBENHAVNS UNIVERSITET
Fokus.ku.dk er en del af Københavns Universitet.

WEB
Om websitet
Cookies og privatlivspolitik
Tilgængelighed

Kontakt

Henvendelser vedrørende de enkelte aktiviteter skal rettes til arrangøren af den pågældende aktivitet.

Besøgsordning Økonomi
logo footer

Tilmelding til Besøg Økonomi – Flexicurity

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.