Mød os fra Farmaci – online

Du kan deltage i et online besøg på Farmaci. Her fortæller studerende Christian, Rakel og studieleder Tommy om uddannelsen og hvad, der gør farmaci til noget særligt.

Under online besøgene bliver der masser af tid til dine spørgsmål som f.eks.

• Hvor mange timer skal jeg forvente at bruge om ugen? Er der tid til både det faglige og det sociale?
  • Hvad med det faglige indhold i kurserne? Er det vigtigt at have kemi og biologi på højt niveau? Er matematik vigtigt?
  • Hvordan er studiestarten?
  • Hvordan er hverdagen på studiet – auditoriet vs. laboratorium?
  • Studiejob, udveksling, forskning og karrieremuligheder?
  • Skal jeg læse farmaci på SDU eller KU, eller en af de andre beslægtede uddannelser? Hvad med bolig?

Datoer for online besøg på farmaci

• Torsdag den 10. marts kl. 16-17
  • Mandag den 9. maj kl. 16-17
  • Torsdag den 30. juni kl. 13-14

For at besøget bliver mest spændende for dig, vil vi gerne have, at du udfylder tilmeldingsblanketten i linket nedenfor. Skriv, hvad du gerne vil høre om, og stil dine spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding til online besøg på farmaci – Københavns Universitet (ku.dk)

Gymnasie

Besøg Pharma

Tilmelding til Mød os fra Farmaci – online

Vi har for nyligt skiftet system og design, og er derfor interesseret i, hvordan din oplevelse har været.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre hjemmesiden bedre.