Studerende for en dag

Som studerende for en dag kan du opleve universitetet indefra og være med i faglige og sociale aktiviteter på en af de uddannelser, du overvejer at læse. Mærk stemningen, få en rundvisning og bliv klogere på dit studievalg.

På nogle uddannelser kan du komme med til en forelæsning og tale med de studerende om uddannelsen.  Få et indblik i studiemiljøet, læsemængden og de sociale aktiviteter . Selve dét at studere kan ikke beskrives, men skal opleves. 

Vælg uddannelser
Vælg udbyder

Hvad er studerende for en dag?

Studerende for en dag på Københavns Universitet giver dig mulighed for at følge en studerende, der allerede går på det studie, som du er interesseret i. Efter tilmeldingen, finder vi en vært fra den specifikke uddannelse, du har tilmeldt dig, som viser dig rundt på uddannelsens campus. Konceptet er forskelligt fra studie til studie, men det kan fx være at følge en undervisning, få en rundvisning og i det hele taget blive klogere på studiemiljøet og stemingen på studiet.

Hvordan bliver du Studerende for en dag?

For at vi kan matche dig med den rigtige studerende, skal du først og fremmest finde den eller de uddannelser, du kunne tænke dig at være studerende på. Ovenfor finder du  en samlet liste over alle KU’s studerende for en dag tilbud. 

Når vi har fået din henvendelse, sender vi en mail til dig, der bekræfter din henvendelse. Vi finder derefter en studerende, der passer til dine fagønsker. Den studerende kontakter dig, og sammen finder I en dag, der passer. 

Vi bestræber os på at have så mange værter, at de færreste oplever lang ventetid på at få gennemført et besøg, men i nogle tilfælde kan der godt gå nogle måneder, før du bliver kontaktet.

Det er kun 3 spørgsmål, og det hjælper os med at gøre fokus.ku.dk bedre.

Fokus.ku.dk kræver en moderne browser for at blive vist korrekt og ikke Internet Explorer, som du tilgår siden med. Vi anbefaler, at du fx installerer og bruger Chrome i stedet.