Studerende for en dag – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

foKUs > Praktik og Åbent Hus > Studerende for en dag

Studerende for en dag

 • Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
  Få indblik i livet som studerende og en bedre fornemmelse af en uddannelses indhold og studiemiljø. På SUND har du mulighed for at blive studerende for en dag på forskellige fag fx farmaceutuddannelsen og folkesundhedsvidenskab. Du følges med en studerende på en helt almindelig dag. Du kan fx komme med til forelæsninger, klassetimer eller i laboratoriet på farmaceutuddannelsen.

 • Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
  Går du og drømmer om at blive studerende på ét af de naturvidenskabelige fag på Københavns Universitet? Er du i tvivl? Den bedste måde at finde ud af det på, er at prøve det selv. Det kan du få mulighed for gennem ordningen 'Studerende for en dag'.

 • Det Teologiske Fakultet
  Kunne du tænke dig at være teolog for en dag? Studievejlederne på Det Teologiske Fakultet formidler gerne kontakt til en anden studerende, hvis du er interesseret i at være "teologistuderende for en dag". Det vil sige, at du sætter en dag af til at følges rundt med en studerende for at overvære undervisning, snakke med studerende, se de fysiske rammer og få et indtryk af studiemiljøet.

 • Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
  Er du inteteresseret i psykologi, sociologi, antropologi, statskundskab eller økonomi? Så vil et besøg på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet være noget for dig. Kom og oplev den fantastiske atmosfære og følg en studerende til en forelæsning, holdundervisning mm. Du vil blive ført grundigt ind i studiet og kan få vendt nogle af de mange spørgsmål, du skulle have. 
 • Det Humanistiske Fakultet
  Hvis du ønsker at opleve hvordan undervisningen foregår på på det humanistiske fakultet, så kan du melde dig som 'Studerende for en dag' på en af de 17 uddannelser, der har ordningen. Du vil få en idé om det faglige miljø, snuse til studiemiljøet og få mulighed for at tale med en nuværende studerende.
 • Det juridiske Fakultet
  Studerende for en dag er din chance for at opleve en dag som studerende på jurastudiet. Du kan få en fornemmelse af det faglige niveau, miljøet på uddannelsen og stille dine spørgsmål om studielivet direkte til en studerende.