Besøg af en studerende – Københavns Universitet

foKUs > Gymnasiefag > Fransk > Besøg af en studerende

Fransk - Få besøg af en studerende

Vi stiller gerne op med engagerede studerende, som kommer ud i undervisningen på dit gymnasium og fortæller lidt om, hvordan det er at være franskstuderende på Københavns Universitet.

Det kan typisk være i en dobbelttime, hvor den studerende starter med at holde et kort oplæg med mulighed for spørgsmål. Resten af tiden kan den studerende overvære eller deltage i undervisningen, gruppearbejde eller andet fagligt efter aftale med læreren.

Det kan også være, at den franskstuderende selv har viden om et emne, som faglæreren vil benytte sig af. Dette aftales fra gang til gang med den studerende, som skal på besøg.

Kontakt os på egrvejl@hum.ku.dk – så formidler vi kontakten til en studerende. Herefter aftaler I selv tid og sted.