Biologi – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

foKUs > Grundskolefag > Biologi

Biologi (grundskole)

Københavns Universitet har en række spændende tilbud inden for faget biologi.

 • Besøg Statens Naturhistoriske Museum
  Hvordan ville det være at bo på Mars? Hvorfor har blomster forskellige farver? Og hvor mange hvirvler er der i en girafhals? På Statens Naturhistoriske Museum kan eleverne undersøge og udforske sten, planter, knogler og skind.

 • Øresundsakvariet
  På Øresundsakvariet kan I dykke med ned under havoverfladen og tørskoet opleve det fantastiske og forskelligartede liv, der er i Øresund.

 • Skoletjenesten
  Tag din 7.-10. klasse med ind i laboratorierne på Københavns Universitet og oplev forskningsformidling i form af hands-on oplevelser med biologi, kemi og fysik.
  Eller få besøg ude på jeres skole. Emnerne spænder vidt - fra kroppens enzymer til vulkaner og jordskælv. Underviserne er alle studerende på de naturvidenskabelige uddannelser på Københavns Universitet.

 • Besøg Biologi
  Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet åbner dørene for skoleelever og andre interesserede til biologiens forunderlige verden. Både Zoologisk Museum, Botanisk Have og Botanisk Museum og Øresundsakvariet har et bredt udbud af udstillinger, undervisningsmateriale og rundvisninger.

 • Mikroorganismer til undervisning
  Skoler, gymnasier og andre institutioner kan bestille mikroorganismer til brug i øvelsesundervisningen. Bestillingen sker via en bestillingsformular, som kan downloades på Biologisk Instituts hjemmeside (se boksen til højre på siden).