Faglige tilbud – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

foKUs > Faglige tilbud

  

Faglige tilbud

Københavns Universitet har en hel række tilbud til dig, der ønsker at opleve universitetet på nært hold. Året rundt er der mulighed for at besøge et af vores museer, der alle byder på skiftende udstillinger og forskellige undervisningsforløb til gymnasiet og folkeskolen. Du kan også orientere dig om de mange foredrag, universitetets forskere og studerende løbende holder.

Besøg på universitetet

Her kan du finde oversigter over mere end 90 foredrag og øvelser du kan tilmelde dig, inspiration til at bruge musseerne og undervisningsforløb, der kan indgå som en del af undervisningen på gymnasiet. Som studerende kan du blive studerende for en dag på mange uddannelser på Københavns Universitet.

Få besøg på gymnasiet


Få besøg af en studerende fra datalogi

Få besøg af en forsker eller en studerende fra teologi


Få besøg af en studerende fra et sprogfag

Få besøg i folkeskolen

Skoletjenesten på SCIENCE giver 5.-10. klasse mulighed for et indblik i videnskabens verden, hvor eleverne får lov til at røre ved eller lugte til naturens vidundere under kyndig vejledning af engagerede studerende. Få besøg af Skoletjenesten - SCIENCE.

De historiske universitetsbygninger ved Frue Plads

Folkeuniversitetet i København tilbyder rundvisninger i universitetets hovedbygning og den øvrige såkaldte "universitetsfirkant". Se mere på hjemmesiden for KU´s historie.